De huidtherapeut

Wie is Huidzorg Unique?

Huidzorg Unique is een eenmanszaak in 2015 opgericht door huidtherapeute Renée van Berkel. Renée heeft haar opleiding tot huid- en oedeemtherapeut gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en succesvol afgerond in 2011.

Ervaring en achtergrond

Voor het uitoefenen van het beroep van huidtherapeute is een 4-jarige hbo-studie vereist. Om gespecialiseerde kennis op te doen op gebied van oedeemtherapie, heeft Renée in het buitenland extra ervaring opgedaan in gespecialiseerde oedeemklinieken. Zo heeft ze speciale cursussen gevolgd in de gerenommeerde Duitse Feldbergkliniek. Dit is een van de meest vooraanstaande lymfoedeemklinieken ter wereld. Daarnaast heeft ze, om oedeempatiënten met complexere problematiek te kunnen behandelen, kennis en technieken opgedaan aan de Aulendorfkliniek. Een kliniek waar men zich specialiseert in hoofd-hals oncologie.

Hoe is de praktijk te bereiken?

Huidzorg Unique is gevestigd op een goed bereikbare en moderne locatie. De praktijk bevindt zich binnen Medisch Centrum de Voorste Stroom in Oisterwijk. Hier kunnen wij de patiënten indien nodig van multidisciplinaire samenwerking voorzien. Bovendien is het een gezellige en professionele werkplek.

“De patiënt heeft bij Huidzorg Unique altijd dezelfde en vertrouwde therapeut als behandelaar.”

Behandelingen op maat

De patiënt is bij Huidzorg Unique in vertrouwde handen. Renée biedt huidtherapeutische behandelingen en professioneel advies volledig op maat. Indien nodig verwijst ze door naar collega’s, bijvoorbeeld voor fysiotherapie, dermatologie en ergotherapie. Ze beaamt een zo effectief mogelijke behandeling en vindt het belangrijk dat de patiënten bij haar op hun gemak zijn.

Wat doet een huidtherapeut precies?

Een huidtherapeut behandelt de zieke of beschadigde huid. Veel voorkomende huidproblemen in de praktijk zijn: acne, acne littekens, andere littekens, overbeharing, téléangiectasien, spider naevi, fibromen, pigmentvlekjes en lymfoedeem, veneus- en lipoedeem.

Hoe krijg ik meer informatie?

Wilt u meer informatie wilt over behandelingen of andere zaken, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-19336915.

Renée is het beste bereikbaar tijdens haar reguliere openingstijden en beantwoordt met plezier al uw vragen.

Meer informatie over behandelingen, huidaandoeningen en tarieven zijn tevens te vinden op deze website. Mocht u per e-mail vragen willen stellen, dan kan dat via info@huidzorgunique.nl.

Wilt u worden teruggebeld, laat dan uw nummer achter. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken via ons online afsprakensysteem.

Plan direct een afspraak in