Kwaliteitspartners

Bij Huidzorg Unique vinden we het erg belangrijk om kwaliteit te blijven leveren. Daarom hebben wij ons aangesloten bij de volgende kwaliteits- en samenwerkingspartners.

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Dit is de beroepsvereniging van en voor huid- en oedeemtherapeuten in Nederland. 

Meer informatie

Kwaliteitsregister Paramedici

Wij zijn lid van het Kwaliteitsregister Paramedici. Zij maken werk van kwaliteit in de paramedische zorg. Ze toetsen of een paramedicus voldoet aan de kwaliteitseisen van zijn of haar beroepsgroep en zorgen voor de registratie en herregistratie voor de paramedische beroepen. 

Meer informatie

Huidtherapie Regio Tilburg

Wij zijn lid van Huidtherapie Regio Tilburg. Dit is opgezet door de huidtherapeuten in de omgeving Tilburg. Door de krachten van alle huidtherapeuten te bundelen zetten we huidtherapie in de regio Tilburg beter op de kaart. 

Meer informatie

Qualizorg

Huidzorg Unique maakt gebruikt van de diensten van Qualizorg om voor jou als consument beter inzichtelijk te maken wat de door ons geleverde kwaliteit van onze behandelingen is. Met behulp van enquêtes nodigen we onze patiënten en klanten uit om samen te kijken hoe de aangeboden huidzorg nog beter kan worden.

Dankzij Qualizorg wordt de kwaliteit de behandelingen die we je aanbieden transparant getoetst en meetbaar gemaakt. Qualizorg is:

  • Opgesteld in samenwerking met branchevereniging NVH.
  • Veilig en betrouwbaar: onder meer ISO 9001, NEN7510 en ISO 27001 gecertificeerd.
  • Conform de eisen van zorgverzekeraars.

Meer informatie