Waarom Huidzorg Unique?

Nieuwste technieken

Huidzorg Unique werkt met de meest betrouwbare en nieuwste apparatuur voor huidbehandelingen.

Direct toegankelijk

Per januari 2011 zijn alle paramedische beroepen, waaronder de huidtherapeut, direct toegankelijk. Dit betekent dat u zonder verwijzing van uw huisarts een afspraak kunt maken bij Huidzorg Unique. Hoewel u direct welkom bent bij ons, willen wij u er wel op wijzen dat sommige zorgverzekeraars niettemin toch een verwijsbrief van de huisarts of specialist vereisen. Neemt u daarom eerst goed uw polis door alvorens u direct een afspraak bij ons inplant.

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars

Huidzorg Unique is aangesloten bij alle Nederlandse zorgverzekeraars. Dit betekent dat in veel gevallen uw behandeling vergoed wordt door uw verzekeraar. Raadpleeg wel altijd eerst uw polis aangezien er verschillende aanvullende pakketten bestaan. Bij een uitgebreid pakket heeft u bijvoorbeeld recht op meer behandelingen.

Geregistreerd bij de NVH en het Kwaliteitsregister Paramedici

Om de kwaliteit van de aangeboden behandelingen te waarborgen, is de praktijk van Huidzorg Unique aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Huidtherapeuten die ingeschreven staan in het KP zijn verplicht om zich regelmatig bij te scholen. Hierdoor zijn ze op de hoogte van de laatste behandelmethoden.

Persoonlijke behandelingen op maat

Bij Huidzorg Unique staat een prettige en positieve ervaring voor de klant voorop. Dankzij de kleinschaligheid van de praktijk, ontvangt u alle nodige persoonlijke behandelingen en adviezen op maat. Iedere klant is voor Huidzorg Unique daadwerkelijk uniek en verdient de beste behandeling.